Ilmakuva Helsingistä kesällä. Taustalla meri ja saaristoa.

Kaupungissa kuin kotonaan

Kaupunkilainen, sellainen Suomen Energia-Urakointi Oy eli SEU ennen kaikkea on.

Sähköautojen lataaminen ja aurinkopaneelit

Sähköautojen latauslaitteet yrityksen ja taloyhtiön sähköauton lataukseen. Aurinkopaneelit myös pientaloihin. Puhtaasti parasta autoilua ja sähköä.

Ulkovalaistus ja liikennevalot

Valaistu katu, piha tai muu ulkoalue on viihtyisä ja turvallinen. Hallitsemme ulkovalaistukset suunnittelusta rakentamiseen ja kunnossapitoon pitkällä kokemuksella. Myös liikennevalojen rakentaminen ja kunnossapito vankalla asiantuntemuksella.

Moderneja kerrostaloja kaupunkimaisemassa aurinkoisena päivänä.

Sähköverkot ja kojeistot

Kaapeloinnit ja kojeistot 0,4-20 kV yleisen sähkönjakelun ja kiinteistöjen pysyviin ja tilapäisiin tarpeisiin. Myös 110 kV -kaapeloinnit.

Asiakas, käyttäjä ja kaupunkilainen - kaikki kuninkaita

Asiakas on kuningas, sanotaan. SEU:n tapauksessa tämä ajatus tarkoittaa myös asiakkaan asiakkaita eli käyttäjiä ja kaupunkilaisia. Kaikki nämä tahot ja heidän tarpeensa näkyvät niin itse ratkaisuissa kuin siinä, miten asennukset ja projektit hoidetaan. SEU:ssa ajatellaankin, että silloin ollaan onnistuttu, kun kaikki ovat tyytyväisiä lopputulokseen ja mahdollisimman vähän tyytymättömiä prosessiin.

”Tiedätkö, miksi niin harvoin näkee liikennevaloja vilkkumassa keltaisella? Me tiedämme.”

Kaupungissa kuin kotonaan

Kaupunkilainen, sellainen Suomen Energia-Urakointi Oy eli SEU ennen kaikkea on. Kaupunkilaisuus tarkoittaa, että SEU:n ammattilaiset ovat tottuneet työskentelemään monipuolisessa ja vaativassa ympäristössä kaikkina vuodenaikoina. Joskus mennään korkealle, joskus ahtaisiin paikkoihin, joskus keskelle ihmisvilinää.

Vaikka ala ja samalla SEU:n toiminta on sekä laajaa että monipuolista ja menee helposti teknisistä yksityiskohdista puhumiseen, voidaan SEU:n tehtävä yksinkertaistaa yhteen lauseeseen: Ja sähkö kulkee.

"Sähköjen kanssa ei pidä leikkiä. Siksi emme lupaa jotain mitä emme tee ja osaa."

Samassa tahdissa kaupunkien kehittymisen kanssa

SEU:n ja sen kehittymisen historia on samalla myös kaupunkien kasvamisen ja uusiutumisen historiaa. Kun maailmalla on kehitetty uusia ratkaisuja, on SEU ollut tuomassa niitä Suomeen ensimmäisten joukossa.

Kehittyminen ja tulevaisuuteen kurkottaminen näkyvät monella tavalla. Se on uusien ratkaisujen jatkuvaa kartoittamista, henkilöstön kouluttamista ja ylipäätään eteenpäin katsovaa ajattelutapaa.

Uusimpia ratkaisuja SEU:n palvelukokonaisuudessa:

  • Sähköautojen latauspisteet

  • Aurinkopaneelit

  • Työmaamuuntamot avaimet käteen -palveluna

Osa tulevaisuuteen katsomista on se, että panostamme myyntiin ja markkinointiin sekä uusien osaajien rekrytointiin.

0.0.7